Kaartverkoop 2015/2016

Vanaf maandag 16 november a.s. weer gedurende 3 weken kaartverkoop bij the Read Shop (Marsman) op ’t Harde. Zaterdag 5 december staan we eveneens van 10.00 tot 12.00 uur met een stand in het winkelcentrum.

Kaartverkoop IJsvereniging ’t Harde 2014

ijsbaan_voorpaginaDe eerste vorst is geweest, dus heel stiekem begint het al een beetje te kriebelen! Zal er deze winter wel geschaatst kunnen worden op natuurijs. Na de vorige winter waarin er niet geschaatst kon worden is de hoop op de komende winter gevestigd. Zou mooi zijn als een jaar met vele records ook een winter gaat krijgen met voldoende vorst om de schaatsen weer onder te kunnen binden.

Ijsvereniging ’t Harde is er weer klaar voor en kan niet wachten op een vorstperiode. Vandaar dat de kaartverkoop voor de komende winterperiode weer is opgestart. Vanaf maandag 24 november en tot en met zaterdag 13 december kunnen de jaarkaarten weer gekocht worden bij de Readshop in het winkelcentrum van ’t Harde. Daarnaast staat het bestuur op zaterdag 29 november van 10 tot 12 uur op de weekmarkt, eveneens in het centrum van ’t Harde.

Na deze periode kunnen kaarten alleen nog maar worden gekocht aan de kassa van de ijsbaan, maar dan wel voor het dubbele tarief.

Voor actuele informatie kunt u ons volgen op twitter via @Ijsbaantharde of op onze site ijsbaan.tharde.com

Kaartverkoop 2013/2014 ijsvereniging ’t Harde

veneslotenDe eerste temperaturen onder het vriespunt hebben we al weer gehad, dus het begint stiekem aan al weer te kriebelen bij de bestuursleden van ijsvereniging ’t Harde. De vereniging is weer klaar voor een winter vol schaatsplezier, laat het ijs maar komen!

Vanaf maandag 25 november kunnen de jaarkaarten weer worden gekocht, net als vorig jaar zijn deze tot en met zaterdag 14 december verkrijgbaar bij the Read Shop (boekhandel Marsman) in het winkelcentrum van ’t Harde. Daarnaast staat het bestuur op zaterdag 30 november met een stand op de weekmarkt in het winkelcentrum van ’t Harde.

De prijzen zijn ongewijzigd gebleven, maar worden na de voorverkoop wel verdubbeld. Dan zijn ze ook alleen nog maar verkrijgbaar aan de kassa van de ijsbaan tijdens de openingstijden.